آخرین اخبار
کد مطلب: 102919
دفاع استاد دانشگاه از تخريب اموال عمومي توسط فتنه‌گران/در دانشگاه وزير دولت اصلاحات چه مي‌گذرد؟
تاریخ انتشار : 1394/07/25 09:06:40
نمایش : 1424
برخلاف تغيير وزير علوم، همچنان برخي از اساتيد دست از سياسي بازي بر نداشته و به ويژه اساتيد فتنه‌گر و حاميان فتنه در پي همراه کردن دانشجويان با فتنه 88 هستند.
به گزارش سلام لردگان به نقل از خبرنگار شبکه اطلاع رساني راه دانا؛ بيش از دو سال و نيم  از روي کار آمدن دولت يازدهم مي‌گذرد که حدود يک سال اول اين دولت، وزارت علوم به خاطر مسائل حاشيه‌اي نتوانست در مسير اصلي خود که همان رشد علمي کشور است، حرکت کند.

 

در همان يک سال اول با استيضاح فرجي دانا، اميدها براي بهبود اوضاع علمي کشور بسيار شدت گرفت و انتظار مي‌رفت که محيط دانشگاه ها از فضاي سياسي قبل از روي کار آمدن فرهادي خارج شده و اساتيد به جاي يارکشي، به بهبود اوضاع علمي کمک کنند.

 

اين در حالي است که با تغيير وزير علوم، همچنان برخي از اساتيد دست از سياسي بازي بر نداشته و به ويژه اساتيد فتنه‌گر و حاميان فتنه در پي همراه کردن دانشجويان با فتنه 88 هستند.

 

در همين راستا، يکي از اساتيد که سابقه سياسي وي در دوران فتنه 88 نيز معلوم بوده در يکي از دانشگاه‌هاي استان تهران، به جاي تدريس مباحث محوله و سرفصل هاي درسي، وقت کلاس را براي اثبات ادعاي دروغ تقلب در سال 88 اختصاص مب دهد.

 

وي در همين راستا به برخي از لطمه هاي وارد شده از سوي فتنه گران به کشور افتخار کرده و از آنها حمايت و دفاع مي کند؛ تا جايي که از حملات فتنه‌گران به اماکن عمومي دفاع مي کند.

 

اين استاد در جايي ديگر به نظام جمهوري اسلامي توهين کرده و ولايت فقيه را ديکتاتوري خوانده است.

 

لازم به ذکر است اين دانشگاه که يکي از موسسين آن يکي از وزراي فتنه گر دولت اصلاحات است، سابقه طولاني در دعوت از فتنه گران براي سخنراني داشته است.

 

کانون ها و انجمن هاي علمي زيادي در اين دانشگاه فعاليت مي کنند که به دليل جو غالب مسئولين دانشگاه اين کانون ها با گرايش هاي اصلاح طلبي و حمايت از فتنه در دانشگاه فعالند.

انتهاي پيام
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس